Nettisivut Edullisesti

google yritysprofiili my business

Ilmainen Google Yritysprofiili – Näkyvyyttä yritykselle

Google yritysprofiili (entinen Google My Business) on ilmainen palvelu, jonka avulla yritykset voivat hallita verkkonäkyvyyttään Google-haussa, Mapsissa ja muissa Google-palveluissa. Se on tärkeä työkalu, joka auttaa yrityksiä parantamaan näkyvyyttään, houkuttelemaan uusia asiakkaita ja hallitsemaan brändiään verkossa. Tässä oppaassa käydään lyhyesti läpi kuinka luodaan Google yritysprofiili yritykselle.

Kirjaudu sisään Google-tilillesi

Jos sinulla ei vielä ole Google-tiliä, luo sellainen. Tarvitset sen, jotta voit kirjautua Google Yritysprofiili -palveluun.
Voit luoda tilin osoitteessa https://accounts.google.com/signup.

Lisää yrityksesi

Siirry Google My Business -palveluun osoitteessa https://www.google.com/business/. Voit käyttää palvelua tietokoneella tai lataamalla mobiilisovelluksen Android- tai iOS-laitteellesi.

Jos yrityksesi on jo olemassa Google Mapsissa, etsi yrityksesi nimi Google My Business -palvelusta ja valitse se. Jos yritystäsi ei ole vielä lisätty Google Mapsiin, voit lisätä sen napsauttamalla ”Lisää yrityksesi Googleen”.

Anna yrityksesi tiedot

Kun olet valinnut tai lisännyt yrityksesi, sinun on annettava yrityksesi tiedot. Tämä sisältää nimen, osoitteen, puhelinnumeron , verkkosivun ja liiketoiminnan kategorian. Yrityksen nimi on tärkeää kirjoittaa tarkasti ja virheettömästi, jotta se löytyy helposti Google-haussa ja Mapsissa. Osoitteen tulee olla täsmällinen ja oikein, jotta asiakkaat löytävät yrityksen helposti.

Lisää tarkat liiketoiminnan aukioloajat, erikoispäivät, kuten juhlapyhät ja lomat, ja muut yksityiskohdat, jotka ovat tärkeitä asiakkaille. Voit myös lisätä valokuvia, videoita ja muita kuvia yrityksestä.

Vahvista yrityksesi

Google lähettää postitse postikortin yrityksen osoitteeseen, jossa on vahvistuskoodi. Syötä tämä koodi Google My Business yritysprofiili sivullasi, jotta yrityksesi vahvistetaan. Tämä auttaa varmistamaan, että vain yrityksen omistajat voivat hallita ja päivittää yrityksen tietoja.

Hallitse yrityksesi tietoja ja seuraa suorituskykyä

Kun yrityksesi on vahvistettu, voit hallita tietoja ja päivittää niitä tarvittaessa. Voit lisätä uusia valokuvia, päivittää aukioloaikoja, vastata asiakkaiden arvosteluihin ja lähettää tietoja muista yrityksen tapahtumista tai uutisista.

Google yritysprofiili -palvelu tarjoaa tärkeitä tilastoja, kuten kuinka monta kertaa yrityksesi on löydetty Google-haussa, Mapsissa ja muissa Google-palveluissa. Voit myös nähdä, mitkä hakusanat johtivat yrityksesi löytymiseen ja kuinka asiakkaat ovat sitoutuneet yritykseesi.

Arvostelut

Voit hankkia asiakkailtasi arvosteluja, jotka ovat erittäin tärkeitä yrityksesi uskottavuuden kannalta. Google my Business yritysprofiilissa tämä on helppoa jaettavan arvostelu-linkin avulla. Arvostelut sivulla voit myös vastata asiakkaiden arvosteluihin ja kommentteihin. Hyvien arvostelujen kerääminen lisää liiketoimintaasi koska useimmat ihmiset lukevat arvostelut ennen ostopäätöstä tai yhteistyö sopimusta.  


 

Google yritysprofiili on tärkeä työkalu yrityksille, jotka haluavat parantaa näkyvyyttään verkossa ja houkutella uusia asiakkaita. Se on helppo ja ilmainen palvelu, joka auttaa yrityksiä hallitsemaan verkkonäkyvyyttään Google-haussa, Mapsissa ja muissa Google-palveluissa.  Ehdoton työkalu yrittäjille verkossa!

Löytyykö yritykseltäsi jo kotisivut?

Ota yhteyttä niin laitetaan yrityksen kotisivut kuntoon.

Artikkelit

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä

Verkkosivustollamme käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Hyväksy napsauttamalla ’OK’.