Nettisivut Edullisesti

aika uusia yrityksen nettisivut

Milloin olisi sopiva aika uusia yrityksen nettisivut?

Oletko koskaan vieraillut yrityksen verkkosivuilla ja tuntenut kuin olisit matkustanut ajassa taaksepäin 90-luvulle?

Netistä löytyy yllättävän paljon vastaavia vanhentuneita verkkosivustoja, erityisesti vanhempien yrittäjien kohdalla. Mutta miten tiedät, että on aika päivittää sivustosi ja tuoda se nykyaikaan?

Tässä artikkelissa tarkastelemme esimerkkejä siitä, milloin ja miksi olisi viimeistään hyvä hankkia uudet verkkosivut yritykselle.

 

Toimivuus mobiililaitteissa on etusijalla

Nykyään käyttäjät surffaavat netissä ja selaavat sivustoja eri laitteilla, ja jos sivustosi ei skaalaudu oikein mobiililaitteille, vierailijat tympääntyvät ja siirtyvät hyvinkin nopeasti helpommin luettaviin sivustoihin. On tsiis tärkeää että hankit yrityksellesi verkkosivut jotka mukautuvat saumattomasti kaikille näytöille selaus laitteesta riippumatta

Verkkosivujen latausajat ja nopeus

Jos sivustosi latautuu hitaasti luonnottoman hitaasti, vaikka palvelin on hyvä, on se todennäköisesti merkki siitä, että on aika päivittää julkaisujärjestelmää ja lisäosia. Vanhanaikainen html-koodilla tehty verkkosivusto kannattaa päivittää käyttämään nykyaikaista WordPress-järjestelmää.

Nykyään käyttäjät eivät jaksa odottaa sivujen latautumista, vaan siirtyvät nopeammin kilpailevan yrityksen sivuille. 

Sivuston ulkoasu on vanhanaikainen

Yksi ensisilmäyksellä tärkeimmistä syistä päivittää verkkosivustosi  yrityksesi imagon ja uskottavuuden kannalta, on sivuston ulkoasu. Jos sivustosi näyttää edelleen 90-luvun lopun tyylisiltä verkkosivuilta, sivut ei anna kovin hyvää kuvaa yrityksestäsi. Ensivaikutelma on tärkeä, ja vanhanaikaiset sivut eivät anna nykyaikaista ja luotettavaa kuvaa yrityksestäsi.

Vanhentuneet tiedot ja rikkinäiset linkit

Rikkinäiset linkit antavat vaikutelman siitä, että sivustoa ei ole päivitetty aikoihin, eikä yrityksesi enään välitä yksityiskohdista. Tämä vaikuttaa yrityksen luotettavuuteen ja näyttää todella pahalta. Pidä siis huoli että päivität asianmukaisesti yrityksesi verkkosivujen palvelut, yhteystiedot ja linkit.

Yrityksesi imago ja luotettavuus

Jos kilpailevat yritykset päivittävät sivustojaan säännöllisesti ja sinun sivustosi näyttää vanhalta, on aika päivittää sivut että säilytät asemasi kilpailijoihin nähden. Kilpailu on kovaa verkossa, ja verkkosivujen päivittäminen on tärkeää myös tietoturvan kannalta.

 

Päivittämällä erottuvat ja modernit verkkosivut yrityksellesi pidät huolen siitä, että pysyt mukana verkkomaailman standardeissa ja tarjoat hyvän käyttökokemuksen vierailijoille.

 

Tarvitsetko yritykselle uudet kotisivut?

Ota yhteyttä ja hanki lisää näkyvyyttä verkossa

Artikkelit