Nettisivut Edullisesti

webhotellin ja domainin hankita

Webhotellin ja domainin hankinta.

Webhotelli ja verkko-osoite eli domain.

Webhotellin ja domainin hankinta ovat perusta mille tahansa verkkosivustolle. Ilman sen syvempää teknistä tietämystä, voit ajatella asian yksinkertaisella tavalla näin:  Webhotelli on tontti jolle talo rakennetaan, domain on talon osoite ja verkkosivut ovat talo joka tontille rakennetaan. 

Ohjeita webhotellin ja domainin hankintaan:

Webhotellin valinta

Ensimmäinen askel on valita webhotelli, joka sopii yrityksen tarpeisiin. On tärkeää valita webhotelli, joka tarjoaa riittävästi tallennustilaa, nopean latausnopeuden ja hyvän tukipalvelun. Vertaile eri webhotelleja ja niiden hintoja tarpeidesi mukaan. Mikäli kyseessä on pienempi verkkosivusto, voit löytää edullisen vaihtoehdon pienemmän tallennustilan webhotellista. Palvelin nopeudesta ei kuitenkaan kannata tinkiä jotta sivusto olisi nopea ja toimisi käyttäjäystävällisesti. Tässä muutama edullinen kotimainen palveluntarjoaja:

Hostaan.fi

Domainhotelli.fi

Hostingpalvelu.fi

Domainin valinta 

Domain on yrityksen verkkosivuston osoite, esimerkiksi www.yrityksesi.com.  Valitse domain joka on lyhyt ja helppolukuinen, ja tietenkin sellainen joka edustaa yritystäsi tai brändiäsi. Domainin nimellä on suuri vaikutus myös siihen sivustosi löytyy hakukoneista, joten ennen sen hankintaa kannattaa edes hieman perehtyä hakukoneoptimointiin ja hakusanojen merkitykseen Googlessa. 

Voit rekisteröidä domainin samalta palveluntarjoajalta kuin webhotellin tai erillisestä rekisteröintipalvelusta. Selkentä on tietenkin pitää molemmat palvelut saman katon alla.

Tässä muutama domain rekisteröintiä tarjoava palvelu:

Hostaan.fi

domainhotelli.fi

domainkeskus.com

Webhotellin ja domainin hankinta kannattaa harkita tarkkaan. Kun Webhotelli ja domain on hankittu, voidaan alkaa rakentamaan “taloa” eli verkkosivustoa tontillesi.

Halutessasi hoidan webhotellin ja domainin hankinnan puolestasi nettisivujen teon yhteydessä!


Ota yhteyttä niin laitetaan kotisivu-projekti käyntiin.

Artikkelit